Szavazás

Melyik építő event legyen megtartva?

Bunker
Bunker
23% [3 Szavazat]

Farm
Farm
0% [0 Szavazat]

Falu
Falu
46% [6 Szavazat]

Város
Város
23% [3 Szavazat]

Hajó
Hajó
8% [1 Szavazat]

Léghajó
Léghajó
0% [0 Szavazat]

Szavazatok: 13
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2020.03.18
Lezárult: 2020.03.25

Archívum

Felhasználók

> Online vendégek: 3

> Online tagok: 0

> Regisztráltak: 13,442
> Legújabb tag: Ocyr

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2020.04.09. 16:51
Mindketten azok vagytok

2020.04.09. 16:46
te vagy csúnya

2020.04.09. 16:43
Mesi csúnya :'(

2020.04.04. 14:41
000

2020.04.04. 13:35
Mennyibe kerül egy VIP vagy VIP+ egy hónapra?, Revoluton lehetséges a fizetés? Mosoly sehol nem

Archívum

Üdvözlet


Üdvözöllek az Only-Craft, Magyarország egyik legrégebbi "offline" Minecraft szerverének honlapján!
Serverünk 2010-óta üzemel! Whitelist , Mcmmo , szigorú szabályzat, NINCS telekrendszer! Ritka mapreset - havonta új másodlagos map

IP: only-craft.hu Verzió: 1.15.2
Minecraft indító - 1.15.2+ verziókhoz: Minecraft Indító
>Szerver bemutató videó<
Ha új vagy a szerveren kérlek olvasd el a Hogyan csatlakozz és a Szabályzat menüpontot!
Minden egyes szavazat nagyon jól jön a szervernek, hogy másokhoz is elérjen: Szavazok a szerverre!

Amennyiben szeretnél támogatni (ezzel VIP,VIP+,Sponsort kapni) keresd fel Richdom-ot vagy MESTER26-ot!
OCpontért lépj fel a szerverre mindennap! A bolt használata a /shop parancs segítségével!

Szerverrel kapcsolatos hírek:
Szerverünkön mostantól elérhető a HungerGames (/warp hungergames vagy /hg join Kanyon) és McInfected (/inf join) játékok!

Faluépítő event!!Nyomtatás

Véget ért a szavazás, és a bő 13szavaztból 6an, így a legtöbben a faluépítő eventre szavaztak!
Mivel még ehhez hasonló nem volt, így sokat kellett gondolkodni, hogy hogyan pontozzunk, illetve milyen kritériumok is legyenek. Kezdjünk is neki...


Feltételek, szabályok:
-Mivel faluról van szó ezért adott, hogy az alap épületek meglegyenek benne, például templom, kocsma, városháza és amit még a képzeletetek szűl.
-Mint stílust rátok bízzuk, viszont próbáljátok kerűlni a városias megjelenést, hiszen csak faluról van szó!
-Jól esne egy kis történet is a faluhoz.. (alapítás, hogyan zajlott, mégis hogyan lett még kezdetben egy két emberből egy falu)
-Számít a szépség és a kreativitás is, szóval erre nagyon ügyeljetek!
-1-4emberig terjedő csapatot kérnék se több, se kevesebb.. (Ha megtudtok győzni lehet 5-ről is szó, de nagyon jó indok kell hozzá.)
-Lehetőség szerint úgy kezdjétek megépíteni a falutokat, hogy a közelben lévő játékoskat ezt nem zavarja!
-A legfontosabb szabály pedig, hogy jelenleg meglévő/megkezdett falukat nem áll módunkban pontozni, hiszen ez előny lenne a többiekhez képest.


Jelentkezéseteket kommentbe írjátok le ide!
Név vagy nevek
Falu neve
Kordináták: X , Y , Z

A zsûri jelenleg még kérdéses, de hamar megtudjátok majd ezt is..

Nyeremények:
1.helyezett : 3000ocf + mendinges könyv + kérhetnek egy dragont az endbe, amelyet megölhetnek majd, VIP+ 3 hétre , persze az 3000ocf nem fejenként van .
2.helyezett : 2000ocf + mendinges könyv, VIP 2 hétre , itt is ugyan az , tehát 2000ocf nem fejenként van .
3.helyezett : 1500ocf , VIP 1 hétre , itt megint ugyan az , tehát 1500ocf nem fejenként van .
A többi játékos aki jelentkezett az kárpótlásul 180ocf-et kap (persze ha kész lett neki a faluja)
Fődíj:
Az első helyezett biztosan megfogja kapni a falujához tartozó warpot. Ha egész sok jelentkező lesz, akkor előfordulhat, hogy a második, harmadik helyezett is megkaphatja a warpját a falujához!

A határidő pedig a következő lesz: 2020.04.26, az az kb 4-5hetetek lesz arra, hogy építsetek nekünk egy szép, divatos falut!:)

További jó játékot és egészséget kíván az -=Only-Craft=- csapata!

HelyzetjelentésNyomtatás

Az utóbbi hetekben újra megnövekedett a tagok száma, ennek örülünk is, így úgy gondoltuk, hogy jöhet egy kis hírzápor!


1.Kezdem is azzal, hogy a szervernek lett egy új adminja (még csak Segéd, de reméljük nem kell benne csalódni), a neve pedig Nexus! Mostantól ha bármi baj van nyugodtan forduljatok csak hozzá..
2.Már alakul a hungergames map is (Ezt a munkát megint csak reszikének köszönhetjük.), szóval nem sokára már ezzel a móddal is tudtok játszani, addig is pedig ott van az McInfected (/inf join)!
3.Gondolkodtunk, hogy itt lenne az ideje egy építő eventnek, viszont nem tudjuk, hogy melyiknek örülnétek a legjobban. Így arra jutottam, hogy indítok egy szavazást, és a legtöbb szavazattal rendelkező event lesz meghírdetve. (A szavazást a weboldalon tudjátok majd elvégezni.)

Igaz, ez már nem tartozik a játékhoz, de szeretnék mindenkit arra buzdítani (persze aki teheti), hogy maradjon otthon egy kis időre, amíg ez az egész vírus helyzet fennáll.
Legalább ezzel próbáljuk megóvni magunkat, illetve másokat.
Kicsit tegyük félre a bulizást, ide-oda járogatást, konditermeket és üljünk le otthon, akár a gép elé (az is egy opció, ha jössz játszani a szerverre), vagy tv elé, vagy csak legyünk a családdal, na meg persze otthon is lehet edzeni.
Így ezzel akár le is tudjuk lassítani a vírus terjedését, és megtudjuk gátolni azt, hogy olyanok kapják el ezt, akiknek komolyabb bajuk lehet.
A lényeg, hogy mindenki maradjon egészséges és ne haljon éhen.. :D

További jó játékot és egészséget kíván az -=Only-Craft=- csapata


Az Only-Craft további elérhetõségei :
Facebook oldalunk
Facebook csoportunk
Discord szerver

Egy-két újdonság, jelenlegi helyzetNyomtatás

Hosszú ideje nem volt már új hírünk.. Hogy miért is? Sajnos nem úgy jött ki az idő, hogy tudjunk foglalkozni a frissítésekkel, így hírre se volt anyag..
A jó hír viszont az, hogy lassan 7hónap után néha még mindig egész szép számban vagyunk fent a szerveren.


Nos nézzük, milyen újítások is voltak az utóbbi pár napon/héten.
1. A szerver átállt 1.15.2es verzióra szóval frissítsétek szépen a klienseteket!
2. Úgy néz ki, hogy sikerült megoldani az McInfected problémáját, így újra visszakerül, meglátjuk hogyan fog működni. (Perpill nincs túl sok választható kaszt, de ez folyamatosan bővülni fog.)
3. Még ilyen nem volt, de úgy döntöttem, hogy eljött az ideje annak, hogy itt is folyamatos eventként működjön a hungergames, így mostantól az is elérhető! (Persze még nem tudtok csatlakozni arénába, hiszem az még építés alatt, de hamarosan az is készen lesz.)
4.A weboldalon is lett egy két frissítés.. Mostantól két új oldalt tudtok nézegetni, ezek persze inkább statisztikák.. Az egyik az MCMMO statok toplistája, illetve egyéni statjaidat is megtudod nézni. Ezt a következő linken tudod megnézni: Mcmmo Statisztika . A másik pedig a játékidő toplista. Értelemszerűen a TOP 100 játékos kerül ide, a legtöbb játszott órával. Mindenegyes nagyobb map/szerver resi után az első három helyezett elég szép jutalmat fog kapni! Természetesen ehhez is kaptok egy linket: Játékidő Toplista . Ezeket a linkeket pedig megtalálhatjátok a bal oldali panelben, úgy ahogy a többit is.:)
5. Végezetül pedig az 1.16os frissítésről. A szerver átlagos játékos számán is látszik, hogy kiuntak a jelenlegi mapból, várják az új frissítést, sajnos ez még odébb van. Ahogy elnézegettem legalább három hónap. (Bárcsak tévednék és hamarabb jönne..) Viszont most ezzel nem szabad foglalkozni, mit készülünk rá erőteljesen (vannak ötletek, kis nosztalgia is előfordulhat majd), nektek pedig az a dolgotok, hogy csatlakozzatok vissza a szerverre és játszatok!:)


További jó játékot kíván az -=Only-Craft=- csapata!

Az Only-Craft további elérhetõségei :
Facebook oldalunk
Facebook csoportunk
Discord szerver

HurráNyomtatás

A szerver újra elérhető!🎉
Mindenkitől elnézést kérünk, aki nem tudott játszani az utóbbi napokban, de úgy néz ki a hosztingnál volt valamilyen probléma (még mindig nem tudjuk, hogy konkrétan mi), de úgy néz ki, hogy megoldódott..

ÚjdonságokNyomtatás

Egy hét és itt a karácsony, így szeretnénk titeket meglepni egy-két jó hírrel!

Nézzük mivel is kezdjük..
1. Jó pár játékosunk kipróbálhatta már, de akik nem tudnának róla Keegan megcsinálta az McInfected-et, ez egy automatikus event, amelybe bármikor belehet csatlakozni az /inf join paranccsal
2. Nem csak az előbb említett eventet hoztuk be nektek.. Mostantól vehettek fel munkákat legyen az bányász vagy akár vadász.. A következő paranccsal, mindent megtudhattok róla: /jobs .
3. Hogy legyen értelme a munkáknak, így újra elérhető az OCF Piac (/warp piac), ahol egész korrekt áron tudtok beszerezni mindent.

És most jöjjenek a fontosabb híreink..
4. Ha minden igaz, a mai napon (12.17) váltunk a jelenlegi szerógépről egy jóval erősebbre, ez a váltás a délutáni órákban lesz, így ha nem tudnátok fellépni ne lepődjetek meg. Az új szervergépről reméljük, hogy nem fog gondot okozni a lagg nektek.
5. Igen.. Tudjuk, hogy megjelent az 1.15 és el is kezdtük tesztelni, hogy a jelenlegi pluginoknak hogyan tetszik a verzió, sajnos van még pár amire várnunk kell, hogy frissítsék, de úgy gondolom, hogy ezek akár napokon belül meglesznek. Amint átállunk az új verzióra megfogjátok kapni a másodlagos mapotokat is a jó sok méhecskével..
6. Úgy döntöttünk, hogy visszahozzuk a kreatív mapot is. Aki kiszeretné élni magát, annak itt lesz majd a lehetősége, viszont ez csak azoknak a támogatóknak fog feloldódni, akik ezt a "csomagot" választják, ezzel egy új rang lesz elérhető. Ez egy flat map lesz, amelyre szebbnél szebb dolgokat építhettek majd persze kreatív módban. A survival és a kreatív map között nem fogtok tudni átvinni itemeket, így ez nem jelent semmiféle előnyt.
7. Karácsony alkalmából pedig megajándékozunk minden játékost a VIP jogaival 24. és 26. között! (Lehet már 23án megkapjátok, még meglátom..)

Ezzel szeretnénk előre nagyon Boldog Karácsonyt és Újévet kívánni minden egyet játékosunknak!
Az -=Only-Craft=- csapata

Az Only-Craft további elérhetõségei :
Facebook oldalunk
Facebook csoportunk
Discord szerver

Event? Méghozzá építő?!Nyomtatás

Jó egy hónap eltelt az új map/szerver óta így hát itt az idő, hogy neki vágjatok egy kis építésnek! Ez nem jelent mást mint, hogy meghírdetem a Bunkerépítő eventet!


Feltételek:
- Mivel bunkerokról van szó ezért legyen alkalmas arra hogy soha se kelljen kimenni , pontosabban kiszolgáljon minden szükséges dolgot.
- Legyen modern bunker.. Tehát redstone kötések 100%-an kötelezõk , minél bonyolultabb dolgok vannak annál jobb
- Ha már így vagyunk , lehetõleg nagyon de nagyon messze építsetek lakott területektõl (Kivéve ha szép, azt elfogadom bárhol..)
- Csapdák lehetõleg ne legyenek
- Jól esne egy kis Történet is a bunkerhez.
- Mint ahogy írtam, számít nagyon a szépség is, erre nagyon ügyeljetek!
- 1-4 emberig terjedõ csapatot kérnék se több se kevesebb, najó ha megtudtok győzni lehet akár 5ember is..
-Bluroch(Boti) miatt kis kiegészítésként: Legyen bejárata a bunkernek!


Jelentkezéseteket kommentbe írjátok le ide!
Név vagy nevek
Bunker neve
Kordináták: X , Y , Z

Az elsõ három bunker tulajdonosa/tulajdonosai ajándékban részesülnek. Ha több jelentkezõ is lesz akár Vip vagy Vip+ jog is kapható , ha csak 1 vagy 2 jelentkezõ lesz akkor csak OCF-ben/OCpontban vagy egyéb díjban részesülnek .

A zsûri jelenleg még kérdéses, de hamar megtudjátok majd ezt is..

Nyeremények:

1.helyezett : 2500ocf , VIP+ 3 hétre , persze az 2500ocf nem fejenként van .
2.helyezett : 1750ocf , VIP 2 hétre , itt is ugyan az , tehát 1750ocf nem fejenként van .
3.helyezett : 1250ocf , VIP 1 hétre , itt megint ugyan az , tehát 1250ocf nem fejenként van .
A többi játékos aki jelentkezett az kárpótlásul 180ocf-et kap (persze ha kész lett neki a bunkere)

A határidõ pedig a következõ : 2019.12.26. az az kb 4-5 hetetek van arra, hogy építsetek nekünk egy szép nagy bunkert, hajrá!!:)

A Dynmap visszatértNyomtatás

Úgy néz ki megoldódott a problémánk, így semmi nem tarthat vissza attól, hogy újra visszarakjuk a sokak által kedvelt térképet. Használjátok egyészséggel!


Bejelentkezés (WhiteList kikapcs, eventek..)Nyomtatás

Lassan 1hónapja a szerver újraindulásának. És még mindig szép számban vagyunk a szerveren!
Most jövünk egy kis beszámolóval, hiszen egyrészt régen is volt, másrészt végre van mit mesélni.


Kezdjünk is neki...
1. Mint, ahogy láthatjátok a címet kikapcsoljuk a WhiteList rendszerét (nagyrészt azért, mivel sokaknál előfordult pár hiba, nem küldte el a jelentkezéseket) , így bárki beléphett szerverünkre, cserébe egy 8kérdéses kérdőívet kell kitölteniük a szerveren belépésük után. S csak azután tudnak neki kezdeni a játéknak.
2. Régen voltak már eventek? Nyugalom lesznek, sőt a mai nap újra be lett rakva a sokak által kedvelt PVP aréna (/warp pvp) és egy régi Parkour eventünk (/warp ugralo1). Ezek mellett pedig egy automatikus eventet is beraktunk még pedig a spleefet (/warp spleeflobby), amelynek elkezdéséhez minimum 5fő szükséges.
3. A következő napokban újra kifogjuk küldeni a leveleket az emailetekre, hiszen sokaknak meg se érkezett/a spam mappájába került, így lehet sok régi tagunkhoz nem is jutott el a hír. Szóval ne lepődjetek meg, ha véletlen kapnátok egy értesítést.
4. Lassan várható a playerpiac és az adminpiac is így végre nyugodt szívvel költhetitek majd OCF-eiteket is.

További jó játékot kíván az -=Only-Craft=- csapata!


Az Only-Craft további elérhetõségei :
Facebook oldalunk
Facebook csoportunk
Discord szerver

BeszámolóNyomtatás

2019.10.09-én megtörént a szerver megnyitása.
Ezzel szeretnénk köszönetet mondani nektek, mivel nagyon sokan csatlakoztatok fel a 2-3nap alatt, nem is hittük volna!
Emellett a kitartásotokért is nagyon hálásak vagyunk, mivel nem volt túl egyszerű az indítás, előfordultak kisebb hibák, figyelmetlenségek,és persze nagyobb laggok

Viszont most, hogy elkezdődött a hétvége szeretnénk egy-két jó hírrel szolgálni titeket!
1.A szervergépet sikeresen átkonfigolták így a régebbi 6giga RAM helyett már 12giga RAM-al fut a szerverünk
2.Sikerült megtalálni a lagg fő okozóját is, így 99%, hogy nem fogunk vele többet találkozni. (Kivéve ha pár jófej admin elkezd majd worldeditezni)
3.Mint ahogy említettem nagyon hálásak vagyunk a kitartásotokért. Ezért egy kis kárpotlást kaptok, mégpedig a mai naptól(20:00) egészen hétfő estig használhatjátok a VIP ranghoz kötött parancsokat (/tp , /mc).
4.Most, hogy túl éltük a kezdeti nehézségeket, ideje neki vágni az újabb tartalmakért, neki kezdeni az event gyártásnak stb. (Szóval ne aggódjatok, lesznek még itt jó dolgok!)

A továbbiakban is várjuk régebbi és újabb tagjainkat a szerverre!
Illetve további jó játékot kíván az -=Only-Craft=- csapata!


Az Only-Craft további elérhetõségei :
Facebook oldalunk
Facebook csoportunk
Discord szerver

Az -=Only-Craft=- visszatérNyomtatás

Sokak örömére ismét elindul szerverünk!
(a server 1.14.4-verzióval fog indulni)
2019.10.09. (18:00)

Egy két újdonsággal/figyelmeztetéssel is szolgálnánk:
1.Mivel elég régóta nem megy már a szerver így új mappal, teljes resettel indulunk. (McMMO, OCpontok, pénz, tárgyak, stb).
2. Ne lepődjetek meg, ha eltévednétek a Főspawnon, hiszen volt vele munka dögivel.
3. Remélem egy-két öregrókánk is vissza fog térni, hiszen a jó régi Mobhunt is előkerült, viszont csakis a pokolban!
4. OC shopunkra is ráfért egy kis frissítés, így mostantól lehet venni Spawn tojásokat is! (A spawnerek cseréjét meg se próbáljátok, nem fog működni.)
5. Megváltozott a napi ajándék is, mostantól mindennap be kell lépned a szerverre (/daily), hogy minél több OCpontot tudj szerezni! (később még befog kerülni a szavazás is, hogy ezzel nekünk is és magatoknak is segítsetek.)
6. A VIP+ tervezők figyelmébe pedig történt egy kis változás, amit csak ettől a rangtól lehet kapni. Mégpedig a repülő szőnyegetekre már kaphattok külön enderchest-et illetve craftingtable-t (/mc tools) , na meg persze világítást is (/mc light)!
Egyelőre ennyi, de ne féljetek a szerver futása közben is lesznek újítások, de erről majd később beszámolunk..

Ezúttal pedig rengeteget köszönhetünk Richdomnak és a Babusz-Craft névvel megálmodott szerverüknek, amiből végül lett a jelenlegi Only-Craft.
Meg persze Reszketegnek [továbbiakban reszike], a spawnért, Ca11me-nek, és így a maradék munkálatokban való részvételért
TrialCorden, Keegan, Qubix, és persze Kuzo911-nek aki mellesleg az induláshoz szükséges első havi szerverbérlést állta!

Az Only-Craft további elérhetõségei :
Facebook oldalunk
Facebook csoportunk
Discord szerver

Újdonságok (1.13.2)Nyomtatás

Boldog és sikerekben gazdag új évet kíván az Only-Craft csapata!!


Lassan két hete már az új szervernek és úgy tûnik elég szépen megnõtt a játékosok száma aminek nagyon örülünk. Nem hittük volna, hogy ilyen sikere lesz ennek a hírtelen jött ötletnek, reméljük a továbbiakban is velünk lesztek és jönnek az új játékosok is!
Na de ennek örömére van egy két újdonság / hír amit elkell mondanunk!

1.Szokásokhoz híven meghirdetünk egy Bunkerépítõ eventet!! (Az eventrõl a részletek között tudtok majd meg többet!)

2.Mint ahogy láthattátok a fõspawn mellett épült egy elég nagy terület, amelyik a player piac lesz és itt tudtok majd kereskedni egymással (összesen 26piac terület van és ezeket az adminoktól lehet majd venni 200ocf áron , viszont összesen egy embernek csak egy területe lehet!)

3.A fõspawn mellett nem csak a piac épült, hanem egy lottózó lobbi is, amelyben lottó szelvényeket lehet venni és minden szombat este húzás lesz! Hetes lottó lesz így 35számból, 7számot kell majd eltalálnotok, hogy megnyerjétek a fõnyereményt, amely jelenleg 1000ocf.. A szelvényeket pedig Danerixnek és Kaloz112nek lehet majd adni, és ezeknek az áruk 25ocf lesz!

4.Még mindig zajlik a jelentkezõs event, az az -> Ennek a lényege, hogy hívj meg minél több újabb tagot a szerverre. (mikor az új tag regisztrál, a "hol hallottál a szerverrõl" résznél a te nevedet írja le, így tudjuk követni, hogy ki mennyi embert hívott.) A nyereményjáték vége 2019.01.04. A jutalom pedig az elsõnek 1hónap VIP+ , a másodiknak 2hét VIP , a harmadiknak pedig 1hét VIP lesz.

5.A jelenlegi VIP (/mc , /tp) jogotok karácsony és újév alkalmából még maradhatott egy hétre, viszont lassan el kell ezektõl köszönnötök pénteken az az 2019.01.04-én. Viszont még a nagyobb szabású eventeken lesz esélyetek nyerni újabb VIP-et szóval ne aggódjatok!

6.Így utoljára, mint ahogy tudjátok ideiglenesen más IP-rõl vagyunk (37.221.209.244 az ideiglenes ip), viszont hamar visszafogunk váltani a szokásos only-craft.hu IP-re. Ez a váltás pedig miattatok volt, hogy laggmentesen tudjatok játszani a szerverünkön!!

Nagyjából ennyi lett volna, és további jó játékot kívánunk nektek!
Az -=Only-Craft=- csapata
98,023 egyedi látogató