Szavazás

Melyik építő event legyen megtartva?

Bunker
Bunker
23% [3 Szavazat]

Farm
Farm
0% [0 Szavazat]

Falu
Falu
46% [6 Szavazat]

Város
Város
23% [3 Szavazat]

Hajó
Hajó
8% [1 Szavazat]

Léghajó
Léghajó
0% [0 Szavazat]

Szavazatok: 13
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2020.03.18
Lezárult: 2020.03.25

Archívum

Felhasználók

> Online vendégek: 1

> Online tagok: 0

> Regisztráltak: 13,442
> Legújabb tag: Ocyr

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2020.03.29. 10:08
Admin szükségeltetik 😬 / solved

2020.03.28. 17:46
51.159.31.10 ipcímen lesz rövid ideig elérhető serverünk ha nem tudtok csatlakozni az only-craft.hu -ra akkor ott eléritek illetve kis leállás várható míg áttköltözünk.

2020.03.27. 09:43
Nevezzetek épitőő eventreee!!!! Smile) legyen jobb, legyen több csapat! Smile )

2020.03.10. 09:34
Működött az első metódus, köszi szépen. Brumm

2020.03.09. 23:11
Próbálj más launchert letölteni ( pl Tlauncher), ha ez a megoldás nem jó, akkor töröld az %appdata%-n belüli minecraft mappát (persze biztonság esetén másold ki hogy meglegyenek pl solo mapok)

Archívum

TeamAdventure event!Nyomtatás

Nos az új event részben az új craftolós pluginon alapszik, errõl majd az adott részben beszélek.

EDIT: Az eventen résztvevõ 2 csapatnak biztosítva lesz egy-egy ts szoba a szerver teamspeak szerverén. Bõvebb információ itt

Az event célja: Megtalálni az elrejtett kincset.

Az event menete:
Elég hosszú leírni, node lássuk :D
Kezdetben van 2 csapat egy Váreventhez hasonló részlegen, bár itt a két fél el van szigetelve egymástól. Saját cucc nem hozható az eventre, viszont kap mindenki belépéskor kezdõ cuccot, és ládában is van némi. Ezek felhasználásával a csapatoknak biztosítaniuk kell a létfenntartásukat, majd ha ez megvan, fel kell kutatniuk 2 dungit a területükön. Az egyik egy pókdungi (mérgespók mert gonosz vagyok :D), ahonnan ki kell hozni egy saplingot, valamint fonalat kell szerezni. A fonálból woolt kell craftolni, amibõl egy wool oszlop építésével eljutnak majd az arénába. A másik spawner egy csontis, melynek fõ célja a csontliszt, hogy az egy szem sapling gyorsabban megnõjjön, és több fára tegyenek szert, ugyanis kell majd létra a wool toronyra való feljutáshoz. Amelyik csapat gyorsabban eléri az arénát, és a két gombot megnyomja fent (amihez ketten kellenek legalább), jutalomban részesülnek. Az aréna ajtaja csak akkor fog kinyílani, ha a másik csapat is megnyomta a gombokat. Ekkor kezdetét veszi a harc.


Az arénán belül nyomólap van elhelyezve, ami elindítja a 'Crafting Mechanizmust'. ez alatt azt kell érteni, hogy különbözõ tárgyak fognak potyogni az arénába, van amelybõl sok, és amelyekre a nyomólap újra felhasználható, és van egy bizonyos item, amibõl bárhogy ugrálnak a nyomólapon, csak egyetlen szem fog hullani. Ha egy csapat elég anyagot szerez meg, vissza kell menniük a bázisukra, ahol ki kell találniuk az új crafting receptet az arénában szerzett itemekkel. A másik csapat az arénán keresztül mostmár át tud menni az õ térfelükre, hogy megszerezzék az itemeket. Amely csapat elõbb találja ki a receptet és craftolja le az itemet, majd használja azt, elõször kerül a kincs közelébe, így még egy pici bónusz jutalomhoz jut. Ha odaértek, meg kell küzdeniük egy vérszomjas fenevaddal, miközben a másik csapat ugyanúgy képes utánukmenni az arénán át, hogy nehezítse dolgukat. Akár össze is foghat a két csapat, de ez az õ döntésük. A fenevad legyõzése után a kincs-közeli-területre valahova lekerül egy tipp, hogy hol kell a kincset keresni. Aki megszerzi, elõnyhöz jut. Aki elõbb találja meg magát a kincset, jól teszi, ha az ott biztosított táblákkal azonnal levédi azt, hogy a másik csapat ne férhessen hozzá. Viszont saját csapattársaival köteles osztozkodni a kincsen. Amint valaki levédi a kicsesládát, az event véget ér.

Szabályok:
Az eventre TILOS bármilyen saját cuccot hozni.
TILOS a másik csapat warpjára menni.
Az event idején a kincs közelébe kizárólag az eventrõl lehet/szabad menni. Mivel az a bizonyos hely eventen kívülieknek is elérhetõ, a portal/warp ami oda visz ki lesz véve.
A csapatok saját területük megvédése érdekében építhetnek kisebb csapdákat, ám ezek legyenek egyszerûek, és mellõzzük a labirintusokat, a mély gödröket (melyekbõl csak warpolással lehet kijutni). A csapdákat Admin saját belátása szerint törölheti.
TILOS saját csapatunkat szabotálni.
Az event helyszínén végig engedélyezett a PvP, bár az elején a csapatok nem férnek egymás közelébe.
Az arénához vezetõ oszlop kizárólag woolból épülhet.
TILOS a másik csapat területére menni a falakon keresztül, csak az arénán át lehet.
TILOS többször itemeket felszedni a kezdõhelyek dispensereibõl, csak halál esetén szedhetsz ki újra.


-Ez a kis szabályzat módosulhat, kiegészülhet, ezeket eme mondat alatt láthatjátok majd, célszerû néha-néha ellenõrizni változott-e valami.
Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
88,914 egyedi látogató