Felhasználók

> Online vendégek: 2

> Online tagok: 0

> Regisztráltak: 13,426
> Legújabb tag: Seno

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2020.01.03. 19:39
Szerintem még nem lett resetelve, mivel ugyanúgy megvan az a kő épület az endben, a sárkány meg csak 10 xp-t dobott, tehát valószínű az is idézve volt.

2020.01.03. 19:38
Az Endet resetelnétek? Vagy már megint ki lett fosztva?

2019.12.30. 06:59
Na halló Mosoly miujság a szerverrel ? Mesi fizeted a számlákat rendesen ? MosolyD

2019.12.18. 19:08
Átváltottunk 1.15.1-re, aki esetleg nem tudná leszedni valahonnét a launchert annak itt van a link hozzá: https://tlauncher.
org/en/

2019.11.09. 12:08
Hali, látom nagyon próbálkozol a fellépésél, írj üzit és megoldjuk. Mosoly

Archívum

Újabb újításokNyomtatás

Edit: Az új chat plugin kicsit bugos, egyelõre visszaálltunk a régire.
Továbbá 3 óránként spawnol sárkány az endben.


A szerver újabb dolgokat kap, vagy éppen régebbi dolgokat cserél le, hogy lehetõleg hibák nélkül tudjuk biztosítani a minél jobb játékmenetet. Ezek az újítások frissen kerültek be.

-A Sárkányháton való utazás lehetõsége végül nem került be, helyette meghatározott idõközönként egy új Enderdragon spawnol az Endben, melynek nemcsak az életerejét és támadását, de az XP szintjét, és esetlegesen a lootját is lehet állítani, ráadásul többféle sárkányt is támogat, így felkészülhettek egy-két erõsebb fajtára, melyekre 1 ember nem lesz elég, viszont a lootja annál jobb lesz :) Jelenleg 3 óránként respawnol (éled újra) az Enderdragon, ám ha úgy látjuk ez az idõ a késõbbiekben változhat.

-A backpack pluginunkat (miután sokan jeleztétek hogy bugos) lecseréltük egy alternatívára, az új fajta backpackot craftolni kell, itt vagy itt megtaláljátok hogyan. Más hátitáskájába nem tudtok belenézni, és ha esetleg elhagyod a táskád, ki kell törölnöd ha újat szeretnél csinálni, bõvebb infó a /bp help paranccsal érhetõ el.

-Bekerült a már oly sokak által szükségesnek vélt XPBank is, mely úgy mûködik, hogy enderpearlbe bal egérgommbal XP-t tudtok tárolni, ilyenkor XP kristállyá alakul, és ugyanígy ki is lehet szívni az XP-t belõle. Minél több enderpearllal rendelkezik valaki, annál több XP tárolására lesz képes. A tárolás egyáltalán nem jár XP veszteséggel.

-A chat mûködéséért, és a privát üzenetek küldésének lehetõségéért felelõs pluginunkat is lecseréltük, nevezetesen a plugin utódjára, melynek leghasznosabb újításai, hogy idõvel felismeri majd a játékosneveket, és színesen írja ki azokat, valamint lementi a privát üzeneteket, ha éppen nem lennénk online ha valaki ír nekünk egyet. Bár ezeket teszt közben nem sikerült tapasztalnunk.

-A feledésbe merült DropParty-t is visszahozzuk, ha ilyen 'event' indul, bárki bármit belerakhat egy 'ládába' majd kis idõ múlva a láda szétszórja a tartalmát a környéken, és aki amit felszed, viheti is. :)

Továbbá bejelenteném, hogy változás várható a szerverre való jelentkezést illetõen, valamint változni fognak az alap rangok, viszont a Whitelist nem fog kikerülni. Errõl bõvebb információ késõbb fog érkezni.

A szerveren továbbra is kellemes idõtöltést, és sikerekben gazdag élményeket kíván az -=Only-Craft=- Admin Team!
Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
51,795 egyedi látogató