Felhasználók

> Online vendégek: 2

> Online tagok: 0

> Regisztráltak: 13,426
> Legújabb tag: Seno

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2020.01.03. 19:39
Szerintem még nem lett resetelve, mivel ugyanúgy megvan az a kő épület az endben, a sárkány meg csak 10 xp-t dobott, tehát valószínű az is idézve volt.

2020.01.03. 19:38
Az Endet resetelnétek? Vagy már megint ki lett fosztva?

2019.12.30. 06:59
Na halló Mosoly miujság a szerverrel ? Mesi fizeted a számlákat rendesen ? MosolyD

2019.12.18. 19:08
Átváltottunk 1.15.1-re, aki esetleg nem tudná leszedni valahonnét a launchert annak itt van a link hozzá: https://tlauncher.
org/en/

2019.11.09. 12:08
Hali, látom nagyon próbálkozol a fellépésél, írj üzit és megoldjuk. Mosoly

Archívum

NansteinNyomtatás

Minap kaptam Bencikytõl egy levelet, hogy nanstein mit alkotott. A levélben ez áll:

Minap kibannoltam nanstein-t az oldalról is, hogy ne tudjon újra jelentkezni semmiféleképp
Ezt a levelet kaptam a honlap e-mail címére

Viszlát le vagytok szarva, nem érdekeltek, egy kis szar 10 playeres szeró hú de nagy veszteség volt , retard 10 éves adminokkal és a játékosok nagy része is az körül van tisztelet a kivételnek, kthxbai. Player felvételkor meg akármikor vissza tudok menni trollkodni másik ip cimrõl új email címmel .

Sok szerencsét kedves nanstein! Nem tudom honnan vetted,hogy 10 évesek az adminok, de nálad azért értelmesebben tudunk viselkedni(lásd: nem trollkodunk,nem sírunk ha bannolnak és nem akarunk csak trollkodásért visszajutni) így valószínûleg a te korodat írtad meg a levélben. Ezzel persze nincsen semmi baj, csak tudhatnál ember módjára viselkedni, illetve egy normális levelet fogalmazni(bár ha tudnál ép ésszel gondolkodni, akkor ezt sem írtad volna meg, sõt, továbbmegyek: nem is kellett volna bannolnunk). A koroddal kapcsolatos spekulációm alátámasztja ez a részlet: "kis szar 10 playeres szeró hú de nagy veszteség volt" nos rég volt már az általános, de 10ig már elsõben megtanítanak számolni, ami ugye 7 éves kor, de neked még ez sem megy.
" retard 10 éves adminokkal és a játékosok nagy része is"
Ehhez csak annyi a hozzáfûznivalóm, hogy a "retard" játékosokat bannoljuk , így nem lehetnek túl sokan.(Igen, téged is bannoltunk...ez jelent valamit nem? :)). "hú de nagy veszteség volt" Minek akarsz újra jelentkezni, ha nem nagy veszteség? Adminokat pedig csak akkor szóld le,ha jobb szervert és jobb közösséget összehozol, mint mi, vagy feleannyit leteszel az asztalra mint bármelyikünk. IP címmel sok szerencsét, most nem fogok oktatást tartani a dinamikus IP címrõl.

UI.: Benciky, ha ezt a levelet azért küldted, hogy valaki írjon neki valami szépet, akkor
kihúzhatod a to-do listáról.:D
Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
51,525 egyedi látogató