Szavazás

Nincs elérhető szavazás

Felhasználók

> Online vendégek: 1

> Online tagok: 0

> Regisztráltak: 13,516
> Legújabb tag: bianka1617

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2022.09.02. 19:37
a wl-re jelentkezésnél tudsz csatlakozni Mosoly

2022.09.02. 11:33
Visszatérő. Jelentkeznék Whitelistre.

2022.08.31. 20:18
Hello. Smile Jelentkeztem Whitelistre. Köszi.

2022.08.29. 18:59
Helló. Visszatérnék, jelentkeztem whitelistre. Köszönöm.

2022.07.18. 17:27
Hali. Jelentkeztem. :*

Archívum

Üdvözlet


Üdvözöllek az Only-Craft, Magyarország egyik legrégebbi "offline" Minecraft szerverének honlapján!
Szerverünk 2010-óta üzemel! Jobs , Mcmmo , szigorú szabályzat,vérhold, veszélyes bányák, és dungeonok, NINCS telekrendszer! Ritka mapreset – havonta új másodlagos map,

IP: only-craft.hu Verzió: 1.19
Minecraft indító - 1.19 verziókhoz: Minecraft Indító
>Szerver bemutató videó<
Ha új vagy a szerveren kérlek olvasd el a Hogyan csatlakozz és a Szabályzat menüpontot!
Minden egyes szavazat nagyon jól jön a szervernek, hogy másokhoz is elérjen: Szavazok a szerverre!

Szerverrel kapcsolatos hírek:
Csatlakozz fel discord szerverünkre, hogy egyből részese légy a legújabb híreknek!
Csatlakozok!


Töltsd ki űrlapunkat, hogy felvegyünk a Whitelistünkre: Jelentkezek! <-- Kattints a linkre [Ahhoz, hogy kitöltsd, be kell jelentkezned a weboldalra]

Only-Craft [1.19] - DynmapNyomtatás

Vár vissza az -=Only-Craft=- 1.18-as frissítéssel és egyéb újdonságokkalNyomtatás

Mint tudhatod, az Only-Craft 2010-es indulása óta megállíthatatlanul üzemel. A szerver lényege változatlan marad, a fő hangsúly továbbra is a survival játékmódra helyeződik. Azonban ezt egy sokkal modernebb, a mai igényeknek megfelelő formában teszi. Rengeteg új játékmechanika kerül be a szerverbe, emellett az Only-Craft megindítja külföldi pályafutását is, így a magyar szerverrel párhuzamosan fog futni egy angol, illetve német szerver is (az angol szerver csúsztatva fog elstartolni, nem pontosan az 1.18-al egy időben). Továbbra is arra törekszünk, hogy minél több kikapcsolódási lehetőséget tudjanak találni a játékosaink, amivel el tudják magukat szórakoztatni. Természetesen ha csatlakozol hozzánk a verzió frissítés után ugyanazt a barátságos, összetartó és kedves játékos és admin közösséget fogod fent találni, mint eddig.

Egy bemutató a szerverről, amiben megtalálsz mindent, ami az Only-Craft maga. A kreatív építményeket, a szórakoztató eventeket és azt a játékosközösséget, amit már több mint tíz éve építünk.
Az alábbi linken találod meg a videót:
Szerver Bemutató

Ha nem szeretnél lemaradni a szerver frissítéseiről, vagy csak beszélgetni szeretnél a játékostársaiddal akkor bátran keresd fel az Only-Craft Discord szerverét. Itt feltehetsz kérdéseket a vezetőség tagjainak, beszélgethetsz a többiekkel, kereskedhetsz. Többet nem szeretnék elárulni, csak kattints a linkre és nézd meg magad, hogy milyen király is a mi kis közösségünk!
Itt tudsz minket elérni Discordon:
Discord meghívó

Reméljük, hogy ott leszel velünk akkor, amikor a szerverünk frissített változata útnak indul és velünk együtt élvezed mindazt, amit eddig felépítettünk közösen. Ennek az időpontja jelenleg:
December 10. (Péntek)

Továbbiakról a Discord szerverünkön, weboldalunkon fogunk tájékoztatni!
Vigyázzatok magatokra, és várunk sok szeretettel!
Az -=Only-Craft=- vezetősége

Elérhetőségeink:
Facebook oldalunk Facebook csoportunk Weboldalunk

HúsvétNyomtatás

Sziasztok! Ahogy ígértük nektek, húsvétra meghoztuk nektek a rengeteg tojást..
Mit is jelent ez?
A mai naptól 1-2 hétre lesz elfoglaltságotok, hiszen 526 darab tojást rejtettünk el nektek a map egész területén (kis segítség - warpok, gwarpok körül érdemes keresni)
Az elrejtett húsvéti tojástokból a következőket kapjátok:
- 1 darab húsvéti tojás
- 1000 OCF

Megnyitott a húsvéti bolt is, ahol szép dekorációs tárgyakat, nyuszi spawnert, különleges cipőt ÉS EasterKey-t vehettek!! (EasterKey-t a WebShopunk oldalán is vásárolhattok!) A boltot a spawnon találhatjátok egy nyuszi személyében, illetve a következő paranccsal érhető el: /eastershop
Ezen a helyen húsvéti tojásokkal vehettek meg mindent!
- Dekorációs tárgyak: 50 húsvéti tojás / darab
- Nyuszi spawner tojás: 60 húsvéti tojás / darab
- EasterKey: 75 húsvéti tojás / darab
- Nyuszi Bakancsa: 180 húsvéti tojás / darab

Az EasterKey, egy új Cratet fog nyitni, amely korlátozott ideig lesz elérhető, olyan eszközökkel, amelyek alkalmasak PVP-re, PVE-re egyaránt.
Az EasterCrate tartalmát a szokásos helyen tudjátok megtekinteni! (/spawn vagy /warp crate)

Továbbá aki összegyűjt 500 tojást az számítson egy különleges nyereményre!

Mindenkinek boldog húsvéti ünnepeket.. Sok sok tojást, sonkát a bendőbe, na meg persze sikeres vadászatot kívánunk a szerveren!:)

Következő frissítésünkről pedig egy két szó:
- Az eventmapon kihelyezünk nektek egy PVP zónát, ahol tudjátok ölni egymást - most már egész szép tárgyaitok is lesznek rá az új EasterCrate-nek köszönhetően.
- Ezek az ölések/halálozások elfognak mentődni, így egy toplista lesz kihelyezve a statisztika alapján.

-=Only-CraftV2 bejelentés=-Nyomtatás

TELJES FRISSITES IDŐPONTJA: Augusztus 1.

Sziasztok srácok,

Reméljük jól telik mindenkinek a nyári szünet és mindenki jól érzi magát.
A mai napon elkezdődött az Only-Craft 1.16-os frissítésre való átállása, viszont ez nem csak egy sima verzióváltás lesz. A vezetőséggel arra a döntésre jutottunk, hogy az alapjainál fogva reformáljuk át a szervert. Mint tudjátok, az évek alatt nem volt nagyon változás kis közösségünk működésében, ennek viszont most jött el az ideje. Az Only-Craft egy vérfrissítésen fog átmenni. Kérlek ne gondoljatok semmi drasztikusra, ugyan úgy meg fog maradni az eddig megszokott stílusa a szervernek, cserébe egy modernizált, a mostani normáknak megfelelő formában fogjuk ezt prezentálni.

Kérünk titeket legyetek türelemmel, nem kis fába vágtuk ezzel a fejszénket. A frissítéseket bejelentéseket a discordunkon találhatjátok meg:Kattints ide!!

További jó pihenést nektek és jó játékot,
Az Only-Craft vezetősége

Modolt Szerver - EventNyomtatás

Üdvözlet OC népe! Ezúttal egy modolt minecraft eventtel kedveskednénk nektek melynek időpontja: Június 5-8.a között valamikor, még pontosítjuk!

Első körben felhívnám az érdeklődők figyelmét hogy a mod több mint 6gb-ramot használ így szerintem 10gb ram célszerű (a csomagnak nem árt 8gigát dedikáltan odaadni), illetve EREDETI (megvásárolt) klienssel tudtok csatlakozni majd ELŐZETES JELETKEZÉS után! Csatlakozás feltétele: Serveren elért 1 es rang, vagy aktív támogatói rang.

Egy régebbi eventhez hasonló, csapatos, együttműködéses lesz, mely alatt erősen ajánlott a Discord szerverünk használata. Tehát nem külön csapatok/emberek lesznek, hanem együttes erővel kell majd elérni a célokat!

A serveren különböző célokat kell elérni a meghirdetett 2 nap alatt:

Elérendő célok:
- Egy ~4 milliárd energia [Rf] kapacitású akkumulátor feltöltése
- Számitógép építése (AE2 gép szükséges részei: meghajtó, monitor, táp :D)
- 2db XP-vel teli hordó (megölt mobok utáni/egyéb helyekről XP-t le lehet magatokból csapolni egy hordóba így azt teletölteni)
- 2db Olajjal teli hordó (meg kell találni és Amerika módjára beraktározni)
- Holdra eljutás illetve legalább 13db sajt, 13 Meteoric Iron megszerzése (ehhez egy T1-es rakétát kell építeni, megtankol és avval a holdra jutni)
- 1db tier 5ös jetpack (2 fajta van, 2 külön mod épül rá, célszerű az elején eldönteni ÉS az adott mod gépeit építeni a folyamat felgyorsításához)
- 1db octuple compressed kő (8 szorosan tömörített kő csak egy szerény ~44 millió cobblestone kell hozzá)**
- 1db pingvint megmenteni az éhhalálól (befogni és ketrecbe zárni)


Egyéb kiegészítő feladatok/jutalmak:
- **1db Black Hole Unit építése, jutalom: 1db Quarry, 8db seuqential fabricator (a fabrikátorok majd végzik a 'nehéz' munkát a kövek tömörítésében)
- End Átjáró megtalálás, jutalom: End portál aktiválás,
- Pokolban 1db whiter skeleton fej megszerzése: további 2db fejet kaptok
- Twilight mapon minden boss által dobott item beváltható 1-1 hét vip+ra alap esetben maximum 2hét/fő, 1 item 1 főnek biztosit 1hét vip+ot. (ehhez meg kell építeni az átjárót és megtalálni őket)
Mind a 8 különböző boss beváltása után a maximum érték mindenkinél 4hét/főre nő [a 8db item elvételre kerül, és azon felüli itemeket lehet szintén beváltani]

Event végén mindenki jutalomban részesül aki a csapat megítélése szerint aktívan kivette a részét az a munkálatokból, célok elérésében.

Ha van rá igény, akkor a későbbiekben lehet róla szó, hogy marad a modolt server teszt jelleggel, majd ha minden jól megy rendesen. Ez esetben az elért jutalmakat be lehet váltani a modoltserven egy még megalkotás alatt lévő kezdő csomagra.
A szerver elég erőforrás igényes igy első körben csak jutalom beváltással, támogatással, illetve meglévő Sponsor ranggal lehet majd az event után tovább játszani rajta.

Technic launcher kell hozzá amelyet ezen a >Linken< tudtok beszerezni. A mododot pedig erre a >Linkre< kattintva tudjátok egyszerűen beszerezni. De magában a Technic Launcherbe is rákereshettek a 1.12.2-modra

JELENTKEZÉS A HÍR ALATT, hozzászólás formájában történik! Írd le a Szerveren is használt neved, ehhez a whitelist miatt lesz szükség!

Ez amolyan előzetes verzió, még változhat/bővülhet!!!

Ha bármi kérdésetek van kettőnket tudtok ezzel kapcsolatban zargatni:

Out_of_KEK, MESTER26

SzerverbemutatóNyomtatás

És megérkezett szerverünk hivatalos szerverbemutatója! Reméljük mindenkinek tetszeni fog, ha gondoljátok iratkozzatok is fel, hiszen még csak most fognak jönni a további tartalmak!Emellett szeretnélek megkérni titeket, hogy két szerverhírdető oldalon is jól jönne pár szavazat / jó gondolat a szerverről, hogy mások is megtalálhassák szerverünket.
1.Magyar Minecraft Szerverek
2.MC-szerverek

VÁLTOZÁS A SZABÁLYRENDSZERBENNyomtatás

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a szabályzatot átvizsgáltuk, helyenként frissítettük, eltűntek dolgok és bekerültek új szabályok. TESSÉK elolvasni, tanulmányozni és tudomásul venni!

NAGY VONALAKBAN:

- Változás az Elytra használatát illetően -> (mai nappal hatályos!)
Viszont cserébe a mai napon (04.09) lesz egy teljes Nether és End reset

*FISSÍTÉS az Elytra,Fly 10 nappal a resi után használható lesz mind 2 zónában.*

Valamint amin még nagyobb lehet a hőbörgés:

- Változás a Falusiak tartását illetően -> (haladék 2020.04.11.-e 23:59ig!)

A szabályok nem ismerete nem mentesít a bűntetések alól. HA a falusiakat érintő változások körül hatalmas sunyulást tapasztalunk VÉGLEGESEN el lesznek véve.


Továbbá:

-Továbbá létrehoztunk egy támogatással (sponsorok automatikusan megkapják) igénybe vehető funkciót, amely a következőt tartalmazza: /warp kreativ parancs használata után elkerülsz egy másik mapra, amelyben nyugodtan használhatod a kreatív játékmódot. Természetesen ezen a világban teljesen különálló inventoryd lesz, így nem tudtok se be, illetve ki vinni tárgyakat.

Faluépítő event!!Nyomtatás

Véget ért a szavazás, és a bő 13szavaztból 6an, így a legtöbben a faluépítő eventre szavaztak!
Mivel még ehhez hasonló nem volt, így sokat kellett gondolkodni, hogy hogyan pontozzunk, illetve milyen kritériumok is legyenek. Kezdjünk is neki...


Feltételek, szabályok:
-Mivel faluról van szó ezért adott, hogy az alap épületek meglegyenek benne, például templom, kocsma, városháza és amit még a képzeletetek szűl.
-Mint stílust rátok bízzuk, viszont próbáljátok kerűlni a városias megjelenést, hiszen csak faluról van szó!
-Jól esne egy kis történet is a faluhoz.. (alapítás, hogyan zajlott, mégis hogyan lett még kezdetben egy két emberből egy falu)
-Számít a szépség és a kreativitás is, szóval erre nagyon ügyeljetek!
-1-4emberig terjedő csapatot kérnék se több, se kevesebb.. (Ha megtudtok győzni lehet 5-ről is szó, de nagyon jó indok kell hozzá.)
-Lehetőség szerint úgy kezdjétek megépíteni a falutokat, hogy a közelben lévő játékoskat ezt nem zavarja!
-A legfontosabb szabály pedig, hogy jelenleg meglévő/megkezdett falukat nem áll módunkban pontozni, hiszen ez előny lenne a többiekhez képest.


Jelentkezéseteket kommentbe írjátok le ide!
Név vagy nevek
Falu neve
Kordináták: X , Y , Z

A zsûri jelenleg még kérdéses, de hamar megtudjátok majd ezt is..

Nyeremények:
1.helyezett : 3000ocf + mendinges könyv + kérhetnek egy dragont az endbe, amelyet megölhetnek majd, VIP+ 3 hétre , persze az 3000ocf nem fejenként van .
2.helyezett : 2000ocf + mendinges könyv, VIP 2 hétre , itt is ugyan az , tehát 2000ocf nem fejenként van .
3.helyezett : 1500ocf , VIP 1 hétre , itt megint ugyan az , tehát 1500ocf nem fejenként van .
KIEG: (Mivel négyen jelentkeztettek így a negyedik csapat is más jutalomban részesül)
4.helyezett : 500ocf , VIP 3 napra , itt megint ugyan az , tehát 500ocf nem fejenként van .
Fődíj:
Az első helyezett biztosan megfogja kapni a falujához tartozó warpot. Ha egész sok jelentkező lesz, akkor előfordulhat, hogy a második, harmadik helyezett is megkaphatja a warpját a falujához!

A határidő pedig a következő lesz: 2020.04.26, az az kb 4-5hetetek lesz arra, hogy építsetek nekünk egy szép, divatos falut!:)

További jó játékot és egészséget kíván az -=Only-Craft=- csapata!

HelyzetjelentésNyomtatás

Az utóbbi hetekben újra megnövekedett a tagok száma, ennek örülünk is, így úgy gondoltuk, hogy jöhet egy kis hírzápor!


1.Kezdem is azzal, hogy a szervernek lett egy új adminja (még csak Segéd, de reméljük nem kell benne csalódni), a neve pedig Nexus! Mostantól ha bármi baj van nyugodtan forduljatok csak hozzá..
2.Már alakul a hungergames map is (Ezt a munkát megint csak reszikének köszönhetjük.), szóval nem sokára már ezzel a móddal is tudtok játszani, addig is pedig ott van az McInfected (/inf join)!
3.Gondolkodtunk, hogy itt lenne az ideje egy építő eventnek, viszont nem tudjuk, hogy melyiknek örülnétek a legjobban. Így arra jutottam, hogy indítok egy szavazást, és a legtöbb szavazattal rendelkező event lesz meghírdetve. (A szavazást a weboldalon tudjátok majd elvégezni.)

Igaz, ez már nem tartozik a játékhoz, de szeretnék mindenkit arra buzdítani (persze aki teheti), hogy maradjon otthon egy kis időre, amíg ez az egész vírus helyzet fennáll.
Legalább ezzel próbáljuk megóvni magunkat, illetve másokat.
Kicsit tegyük félre a bulizást, ide-oda járogatást, konditermeket és üljünk le otthon, akár a gép elé (az is egy opció, ha jössz játszani a szerverre), vagy tv elé, vagy csak legyünk a családdal, na meg persze otthon is lehet edzeni.
Így ezzel akár le is tudjuk lassítani a vírus terjedését, és megtudjuk gátolni azt, hogy olyanok kapják el ezt, akiknek komolyabb bajuk lehet.
A lényeg, hogy mindenki maradjon egészséges és ne haljon éhen.. :D

További jó játékot és egészséget kíván az -=Only-Craft=- csapata


Az Only-Craft további elérhetõségei :
Facebook oldalunk
Facebook csoportunk
Discord szerver

Egy-két újdonság, jelenlegi helyzetNyomtatás

Hosszú ideje nem volt már új hírünk.. Hogy miért is? Sajnos nem úgy jött ki az idő, hogy tudjunk foglalkozni a frissítésekkel, így hírre se volt anyag..
A jó hír viszont az, hogy lassan 7hónap után néha még mindig egész szép számban vagyunk fent a szerveren.


Nos nézzük, milyen újítások is voltak az utóbbi pár napon/héten.
1. A szerver átállt 1.15.2es verzióra szóval frissítsétek szépen a klienseteket!
2. Úgy néz ki, hogy sikerült megoldani az McInfected problémáját, így újra visszakerül, meglátjuk hogyan fog működni. (Perpill nincs túl sok választható kaszt, de ez folyamatosan bővülni fog.)
3. Még ilyen nem volt, de úgy döntöttem, hogy eljött az ideje annak, hogy itt is folyamatos eventként működjön a hungergames, így mostantól az is elérhető! (Persze még nem tudtok csatlakozni arénába, hiszem az még építés alatt, de hamarosan az is készen lesz.)
4.A weboldalon is lett egy két frissítés.. Mostantól két új oldalt tudtok nézegetni, ezek persze inkább statisztikák.. Az egyik az MCMMO statok toplistája, illetve egyéni statjaidat is megtudod nézni. Ezt a következő linken tudod megnézni: Mcmmo Statisztika . A másik pedig a játékidő toplista. Értelemszerűen a TOP 100 játékos kerül ide, a legtöbb játszott órával. Mindenegyes nagyobb map/szerver resi után az első három helyezett elég szép jutalmat fog kapni! Természetesen ehhez is kaptok egy linket: Játékidő Toplista . Ezeket a linkeket pedig megtalálhatjátok a bal oldali panelben, úgy ahogy a többit is.:)
5. Végezetül pedig az 1.16os frissítésről. A szerver átlagos játékos számán is látszik, hogy kiuntak a jelenlegi mapból, várják az új frissítést, sajnos ez még odébb van. Ahogy elnézegettem legalább három hónap. (Bárcsak tévednék és hamarabb jönne..) Viszont most ezzel nem szabad foglalkozni, mit készülünk rá erőteljesen (vannak ötletek, kis nosztalgia is előfordulhat majd), nektek pedig az a dolgotok, hogy csatlakozzatok vissza a szerverre és játszatok!:)


További jó játékot kíván az -=Only-Craft=- csapata!

Az Only-Craft további elérhetõségei :
Facebook oldalunk
Facebook csoportunk
Discord szerver

HurráNyomtatás

A szerver újra elérhető!🎉
Mindenkitől elnézést kérünk, aki nem tudott játszani az utóbbi napokban, de úgy néz ki a hosztingnál volt valamilyen probléma (még mindig nem tudjuk, hogy konkrétan mi), de úgy néz ki, hogy megoldódott..
798,096 egyedi látogató