Szavazás

Nincs elérhető szavazás

Felhasználók

> Online vendégek: 1

> Online tagok: 0

> Regisztráltak: 13,512
> Legújabb tag: csilluska99

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2022.09.02. 19:37
a wl-re jelentkezésnél tudsz csatlakozni Mosoly

2022.09.02. 11:33
Visszatérő. Jelentkeznék Whitelistre.

2022.08.31. 20:18
Hello. Smile Jelentkeztem Whitelistre. Köszi.

2022.08.29. 18:59
Helló. Visszatérnék, jelentkeztem whitelistre. Köszönöm.

2022.07.18. 17:27
Hali. Jelentkeztem. :*

Archívum

Maffiozo67 - MESTER26 BúcsúNyomtatás

No sziasztok!
Hát elérkezett ez a pillanat is. Mint azt sokan észrevehettétek, mostanság ritkán volt idõm OC-re feljönni, fõképp tanulmányaim miatt.
Az utóbbi napokban egyre erõsebben gondolkoztam a felmondáson, mivel tudtam, ez így nem lesz jó. Nem akartam senkinek csalódást okozni, de hát az élet ilyen.
Azzal hitegettem magam, hogy Majd nyáron többet leszek fent. Hát ez lehet, hogy így lesz, azonban nem adminként.
Ben úgy gondolta, hogy õ is felhozza a témát, és levette a terhet a vállamról.
A nyári tervekkel sem mentem volna sokra, úgy terveztem, hogy a felvételem évfordulóján fogok visszalépni, csak azért, hogy stílussal zárjam le.
Jó lesz végre, hogy kötelezettségek nélkül tudok leülni a gép elé, és nem az jár a fejemben, hogy Az emberek már biztos mérgesek rám, amiért kerülöm a szervert.
Igen, már-már féltem elétek állni, nehogy ismét az arcomba kapjam, amin már néhány napja ment a vita, hogy nem törõdöm a szerverrel.
Remek kis idõszak volt ez, de mint mindennek, egyszer ennek is vége. Köszönöm szépen mindenkinek, aki ez alatt a több mint fél év alatt támogatott és mellettem állt.
Rengeteg új barátra leltem, jól szórakoztam, és addig is hasznosnak éreztem magam. Remélem, hogy hasonlóan jó hangulatban fog telni a szerveren töltött további idõ.
De hogy valami jó hírt is mondjak, Keegan mostantól teljes jogú admin, mondhatni leváltott engem :) Sok sikert kívánok neki, a többieknek pedig kellemes játékot.
Remélem nincs harag :)
Maffiozo67

Nos.. én is úgy éreztem hozzá kell magamat adnom ehhez a hírhez két M-betûs, számos tartson össze :D
Utóbbi idõben én sem voltam túl aktív [családban történt kis gond [megoldódott]] bár játékon kívüli server dolgait intéztem
Ezalatt az idõ alatt kicsit elszoktam a serverõl így megragadom az alkalmat hogy 1 fokkal könnyebben léphessek le
Hogy õszinte legyek kicsit már sok is volt nekem a feladat ami rám hárult néha, és elég sok [számomra] negatív dolog változott itt oc-n
[ezeket itt nem részletezném de nem a 2 új teljes jogú admin mielõtt azt gondolná bárki is mert 1 hírben van :D]
Ezen kívül nekem is ideje volna maffihoz hasonlóan kicsit "magammal" foglalkozni
Nem ígérek semmit hogy visszatérek de talán kicsit késõbb lehetséges... ...persze ha visszafogadtok :D
Minimális aktivitás mellé meg nem hinném hogy szükség volna admini jogokra így arról is lemondok de néha felnézek még :)
Támogatóknak:
Az eddig bejött támogatásokat köszönjük a server nevében nélkületek a server se menne már!
[BeatBox-nak segítõkészsége miatt még így búcsúajándékként hozzáadtam a meglévõhöz +2 hét vipet :P[többszõr láttam hogy segít a többi játékosnak fõként újaknak]]
jók legyetek :)
Végére kicsit lopok maffitól csak nehogy bannoljatok :D
De hogy valami jó hírt is mondjak, Danerix mostantól teljes jogú admin, mondhatni leváltott engem :) Sok sikert kívánok neki
By MESTER26

Sziasztok!
Szeretnék hozzászólni e dologhoz de csak röviden , nos maffi sokat vitáztunk sokat nevettünk de inkább vitáztunk :D Mostanság elégé inaktív lettél , most már értem miért , a gimi . Neked szeretném megköszönni a munkád !
És Mesi , Miattad lettem Segéd , miattad lettem Admin , sõt még sokat is tanítottál nekem . Igen sokat tettél a szerverért is sõt többet mint kellene . A playerek egyik nagy kedvenc adminja voltál , még nekem is . Köszönöm neked is e nagy munkád a szerverért és várunk vissza téged . :)
By.:Richdom


Sziasztok!

Szeretnék én is hozzá szólni elösször is köszönöm hogy befogadtak adminnak, nem vagyok itt rég de imádom a szervert.
Pár hónapja beszélgettem Mesterrel megszerettem, és az admin csapatot is megismertem szépen lassan. Maffiozót remélem majd látjuk még, nem tudtalak megismerni de mindig nyitot vagyok erre a lehetõségre. Mesternek köszönöm, hogy mindig melletem állt tanitott és hogy bízott bennem, mentorom volt.
Hiányozni fogtok remélem lesz alkalmunk együtt szorakozni oc-n hiányozni fogtok.
Ui.: Nem váltottunk mi senki mert titeket nem lehet váltani pótolni ....
By.:Keegan

Hadd szólok akkor én is hozzá. Mostanában nekem is feltûnt hogy Mesi egyre kevesebbet van fenn, de jó oka volt rá. Felkavarodtak a dolgok, sunyultak a sunyik, és kb Maffival is ez a helyzet. Plusz az is közös bennük, hogy elszöknek együtt Mexi... akarom mondani mindketten hiányozni fognak a szerverrõl, és bár ritkán hallunk majd felõlük, vissza várjuk õket. Mester volt az (Ben mellett) aki a legtöbbet foglalkozott a szerverrel, aki a nehezét csinálta, Maffi pedig... Maffi volt :D Én is köszönöm az eddigi kemény munkájukat, ahogy a jövõbenit is, ugyanis kizárt hogy nem jönnek vissza régi fényükben egy szép napon :) és ez paracs volt. Kívánom az admin team, és az egész szeró nevében a legjobbakat, és sok sört.
-Zet, az admin team, a szeró, és a sok sör


Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
747,485 egyedi látogató