Szavazás

Nincs elérhető szavazás

Felhasználók

> Online vendégek: 1

> Online tagok: 0

> Regisztráltak: 13,512
> Legújabb tag: csilluska99

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2022.09.02. 19:37
a wl-re jelentkezésnél tudsz csatlakozni Mosoly

2022.09.02. 11:33
Visszatérő. Jelentkeznék Whitelistre.

2022.08.31. 20:18
Hello. Smile Jelentkeztem Whitelistre. Köszi.

2022.08.29. 18:59
Helló. Visszatérnék, jelentkeztem whitelistre. Köszönöm.

2022.07.18. 17:27
Hali. Jelentkeztem. :*

Archívum

TeamAdventure event!Nyomtatás

Nos az új event részben az új craftolós pluginon alapszik, errõl majd az adott részben beszélek.

EDIT: Az eventen résztvevõ 2 csapatnak biztosítva lesz egy-egy ts szoba a szerver teamspeak szerverén. Bõvebb információ itt

Az event célja: Megtalálni az elrejtett kincset.

Az event menete:
Elég hosszú leírni, node lássuk :D
Kezdetben van 2 csapat egy Váreventhez hasonló részlegen, bár itt a két fél el van szigetelve egymástól. Saját cucc nem hozható az eventre, viszont kap mindenki belépéskor kezdõ cuccot, és ládában is van némi. Ezek felhasználásával a csapatoknak biztosítaniuk kell a létfenntartásukat, majd ha ez megvan, fel kell kutatniuk 2 dungit a területükön. Az egyik egy pókdungi (mérgespók mert gonosz vagyok :D), ahonnan ki kell hozni egy saplingot, valamint fonalat kell szerezni. A fonálból woolt kell craftolni, amibõl egy wool oszlop építésével eljutnak majd az arénába. A másik spawner egy csontis, melynek fõ célja a csontliszt, hogy az egy szem sapling gyorsabban megnõjjön, és több fára tegyenek szert, ugyanis kell majd létra a wool toronyra való feljutáshoz. Amelyik csapat gyorsabban eléri az arénát, és a két gombot megnyomja fent (amihez ketten kellenek legalább), jutalomban részesülnek. Az aréna ajtaja csak akkor fog kinyílani, ha a másik csapat is megnyomta a gombokat. Ekkor kezdetét veszi a harc.


Az arénán belül nyomólap van elhelyezve, ami elindítja a 'Crafting Mechanizmust'. ez alatt azt kell érteni, hogy különbözõ tárgyak fognak potyogni az arénába, van amelybõl sok, és amelyekre a nyomólap újra felhasználható, és van egy bizonyos item, amibõl bárhogy ugrálnak a nyomólapon, csak egyetlen szem fog hullani. Ha egy csapat elég anyagot szerez meg, vissza kell menniük a bázisukra, ahol ki kell találniuk az új crafting receptet az arénában szerzett itemekkel. A másik csapat az arénán keresztül mostmár át tud menni az õ térfelükre, hogy megszerezzék az itemeket. Amely csapat elõbb találja ki a receptet és craftolja le az itemet, majd használja azt, elõször kerül a kincs közelébe, így még egy pici bónusz jutalomhoz jut. Ha odaértek, meg kell küzdeniük egy vérszomjas fenevaddal, miközben a másik csapat ugyanúgy képes utánukmenni az arénán át, hogy nehezítse dolgukat. Akár össze is foghat a két csapat, de ez az õ döntésük. A fenevad legyõzése után a kincs-közeli-területre valahova lekerül egy tipp, hogy hol kell a kincset keresni. Aki megszerzi, elõnyhöz jut. Aki elõbb találja meg magát a kincset, jól teszi, ha az ott biztosított táblákkal azonnal levédi azt, hogy a másik csapat ne férhessen hozzá. Viszont saját csapattársaival köteles osztozkodni a kincsen. Amint valaki levédi a kicsesládát, az event véget ér.

Szabályok:
Az eventre TILOS bármilyen saját cuccot hozni.
TILOS a másik csapat warpjára menni.
Az event idején a kincs közelébe kizárólag az eventrõl lehet/szabad menni. Mivel az a bizonyos hely eventen kívülieknek is elérhetõ, a portal/warp ami oda visz ki lesz véve.
A csapatok saját területük megvédése érdekében építhetnek kisebb csapdákat, ám ezek legyenek egyszerûek, és mellõzzük a labirintusokat, a mély gödröket (melyekbõl csak warpolással lehet kijutni). A csapdákat Admin saját belátása szerint törölheti.
TILOS saját csapatunkat szabotálni.
Az event helyszínén végig engedélyezett a PvP, bár az elején a csapatok nem férnek egymás közelébe.
Az arénához vezetõ oszlop kizárólag woolból épülhet.
TILOS a másik csapat területére menni a falakon keresztül, csak az arénán át lehet.
TILOS többször itemeket felszedni a kezdõhelyek dispensereibõl, csak halál esetén szedhetsz ki újra.


-Ez a kis szabályzat módosulhat, kiegészülhet, ezeket eme mondat alatt láthatjátok majd, célszerû néha-néha ellenõrizni változott-e valami.
Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
747,454 egyedi látogató