Szavazás

Nincs elérhető szavazás

Felhasználók

> Online vendégek: 1

> Online tagok: 0

> Regisztráltak: 13,448
> Legújabb tag: Verenabiaks

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2021.10.31. 12:02
D4nte írtam neked kérlek nézd majd meg Smile

2021.10.23. 20:54
Voltam fennt a szerveren Sajnos mindenem szét van rongálva, illetve rabolva Sad Így a kedvem ahogy megjött, el is ment. Köszönöm

2021.09.15. 19:28
a szerver már 1.17.1-en fút bármely újon érkezett játékos olvassa ezt

2021.06.23. 02:01
A mai nap (szerda) 15:00 lesz elérhető újra a szerver, a meglévő map mellé, új map kerül, külön inventoryval, skillekkel, jobbal és economyval. A discordon többet is olvashatsz róla! Smile

2021.06.22. 16:48
Állítottatok valamit? Hétfö óta nem enged csatlakozni a serverre :/

Archívum

Újítások, módosításokNyomtatás

Kardok:
Lifesteal - Minden egyes támadáskor fél szivet gyógyít rajtad.
Blind - Kis idõre megvakítja az ellenfelet.
Deathbringer - megkétszerezi a sebzést.
Gooey - Ha megütsz valakit, a levegõbe száll.
Poison - Megmérgezi az ellenfelet.
Block - Ha védessz a fegyverrel (jobbkatt), ellenállást kapsz.
Assassin penge - Ha megütsz egy ellenfelet kis, ha jobb egérgombot használsz hosszabb ideig láthatatlan leszel. Amíg láthatatlan vagy, a támadásod 2x olyan erõs lesz, de csak egy ütés erejéig, utána ugyanis nemcsak látható leszel, de támadni is képtelen leszel rövid ideig.

Íjak:
Bombardment - Ha eltalálnak vele, menekülj! szinte azonnal TNT hull a fejedre.
Lightning - Akit eltall a nyila, eltalál egy villám is.
Firework - 5 másodpercig rengeteg tüzijátékot lõ ki a nyílból.
Minigun - Nagy tûzgyorsasággal nyílzáport lõ ki.
Beastmaster's Bow - Ha playert találsz el vele, ráspawnolsz 4 zombit.
Hookshot - Két módja van, melyek között bal egérgombbal lehet váltani. Az egyik téged húz az ellenfél felé ha eltalálod, a másik az ellenfelet húzza feléd találat esetén.

Egyéb:
Necromancer -Bot- - Három módja van, egyik villámokat szór, másik kis tûzgolyókat, a harmadik witherbombákat, melyek ugyanúgy szívják lefele az ellenfél életét. Módot váltani a bal egérgombbal lehet, használni a jobbal, viszont minden használathoz redstone is szükséges.

Rocket Boots -Cipõk- - Bal gombbal lehet aktiválni ha a kezedben van, majd felvétel után ha van valami a kezedben, a guggolás és jobb egérgomb nyomva tartásával képes vagy repülni szép kis tûzeffektek mellett.

Power Gloves -Nether kvarc- - Jobb egérgombbal fel tudsz venni monden mobot, playereket, aktivált tnt-t zuhanó homok, salak és üllõ blockokat, még úgy is használható, hogy felveszed a disznót, melyen egy player lovagol, majd 5 másodperced van ugyancsak jobb egérgombbal eldobni amit/akit felvettél. Messze szállhat, falakon átjutáshoz ideális.

Ezeket egyelõre csak eventeken tudjátok majd használni, ahol kaptok. Néhányat be lehetne vezetni survivalba is, de a másik fele meg elég pusztító hatású. Bár egyesével be lehet állítani melyiket használhatja player, csak mindet lehet enchanterekbe berakni hogy itemekre kerüljenek, s így használhatatlanok lennének. Arról nem beszélve hogy eventen használhatóak, és újra engedélyezni kell a tiltottakat.
Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
1,253,151 egyedi látogató