Szavazás

Nincs elérhető szavazás

Felhasználók

> Online vendégek: 3

> Online tagok: 0

> Regisztráltak: 13,512
> Legújabb tag: csilluska99

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2022.09.02. 19:37
a wl-re jelentkezésnél tudsz csatlakozni Mosoly

2022.09.02. 11:33
Visszatérő. Jelentkeznék Whitelistre.

2022.08.31. 20:18
Hello. Smile Jelentkeztem Whitelistre. Köszi.

2022.08.29. 18:59
Helló. Visszatérnék, jelentkeztem whitelistre. Köszönöm.

2022.07.18. 17:27
Hali. Jelentkeztem. :*

Archívum

Tisztázzuk leNyomtatás

A tegnapi nap folyamán búcsút intett nekünk Danerix és Richdom is végül. Utólag is szeretném/szeretnénk megköszönni a távozó adminok eddigi munkáját, és sok sikert kívánni nekik bármi is lesz az életben.

Úgy látszik a közelmúltbeli Nagy Adminlelépési Hadjárat eléggé összezavart embereket, tisztázzuk akkor a dolgokat.
A hullámot Metthos kezdte, oka ismeretlen, bár mivel (fõleg) Mesi segédje volt, érthetõ lehet hogy itt hagyott minket. Ez után, és ettõl függetlenül Keegan kívánt további jó munkát, majd követték õt Danerix és Richdom. Közben feltûnt Ben, és együtt megbeszéltük a dolgokat, Danner és Rich úgy érezték a végén, elhamarkodottan léptek, viszont Ben és jómagam véleménye is az volt, hogy nem fogunk senkit visszakönyörögni, ugyanakkor várjuk vissza valamennyiüket. Rich és Dan pár órás szabadság után már újra csapatunkat erõsítették, sajnos ez nem mondható el Metthosról és Keeganrõl. Míg Metthos lelépésének okát homály fedi, a beszélgetésbõl kiderült, hogy Keegan és Benciky voltaképp egymás ellentétei, mindketten vezéregyéniségek, de Ben könnyíteni szeretne a szerver nehézségén, Keegan nehezítené a játékmenetet. Egyikük ebben, másikuk abban jó. Eme ellentét miatt döntött Keegan a nem-visszajövés mellett.
És hogy megnyugtassak mindenkit, egy ideje már kinéztük MilkUp-ot, mint segédadminjelöltet, akit a dolgok alakulása miatt (is) fel is vettünk, immáron [S]MilkUp is csapatunkat erõsíti.
És hogy megértsétek a lényeget: Az, hogy hogyan választunk adminjelölteket a csapatba mindig diszkréten megy, az elsõ személy (rajtunk kívül persze) aki tudni fog a dologról maga a kiszemelt emberke, a nép viszont csak akkor fog tudni segédadminná válásáról, nomeg arról hogy egyáltalán embert kerestünk, ha már piros névvel kezd írogatni a szerveren.
Remélem mindenkinek világos ez a kis iromány, és szegény Rich se kap több õt leváltani akaró adminjelentkezést :D


A szerveren további jó játékot, és kellemes idõtöltést kíván az -=Only-Craft=- Admin csapatának legfrissebb verziója, az OCTeam 6.3!
Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
747,387 egyedi látogató