Szavazás

Nincs elérhető szavazás

Felhasználók

> Online vendégek: 2

> Online tagok: 0

> Regisztráltak: 13,516
> Legújabb tag: bianka1617

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2022.09.02. 19:37
a wl-re jelentkezésnél tudsz csatlakozni Mosoly

2022.09.02. 11:33
Visszatérő. Jelentkeznék Whitelistre.

2022.08.31. 20:18
Hello. Smile Jelentkeztem Whitelistre. Köszi.

2022.08.29. 18:59
Helló. Visszatérnék, jelentkeztem whitelistre. Köszönöm.

2022.07.18. 17:27
Hali. Jelentkeztem. :*

Archívum

Utolsó szívdobbanásokNyomtatás

Hát, hogyan is kezdhetném el mondókámat?
Talán úgy, hogy a szerver nagyon a végét járja. Az admin team közös megegyezéssel úgy döntött, hogy az -=Only-Craft=- pályafutásának hivatalosan is véget vet Októbertõl. Ennek több oka is van, a legfõbb ok az, hogy sajnos nem tudjuk tovább finanszírozni a szervert. Aki régóta itt játszik, talán tudja, hogy nem ez az elsõ ilyen eset, többször is le kellett állítanunk a szervert anyagi gondok miatt. A legutóbbi nagy újraindítás sem volt túlságosan stabil, bár ekkor még akartuk csinálni. Mostanra sajnos ez is megváltozott. Az adminok java része (magamat is beleértve) teljesen elkedvtelenedett az egésztõl több ok miatt is. Egyik az említett anyagi instabilitás, a másik pedig maguk a playerek. Kevesen vagytok, ezért kevesen is támogattok, ami nélkül sajnos nem tudunk tovább mûködni. Egy részük kevésbé illik a közösségbe, más részük folyamatosan cserélõdik, mivel csak rongálni, csalni jönnek fel, a régi veteránok szinte mind leléptek, és a régi-új játékosok is nagyon erõsen megfogyatkoztak, ennek oka valószínûleg vagy az, hogy ráuntak a Minecraftra, vagy a fentebb említett jómadár kategóriába tartozó népekre. Egy szóval jönnek újak, akik normálisak lennének, de korán itt is hagynak minket. Külön megkérnék minden támogató szándékú játékost, hogy ne küldjön semmilyen támogatást, segíteni már nem tud vele.

Ezennel megköszönöm valamennyi Admin közremûködését, és fáradhatatlan munkáját az =-Only-Craft=- pályafutása során:
Zet, Benciky (mert Õ is megérdemli hogy itt legyen a neve!) Kuvik, NokedLee, MESTER26, Roli010, WhitewolfH1, metthos, MSettlerSM, Maffiozo67, Richdom, Danerix, Keegan, MilkUp, Boti466, Bodei99

Továbbá külön köszönet jár minden támogatónknak, akik nélkül a szerver idáig sem jutott volna.


Kis kieg by Zet: Sokat nem igazán tudok hozzáfûzni, mivel a hírt Bennel együtt írtuk össze. Annyit viszont még megemlítenék, hogy egy élmény volt az OC, mind playerként, mind Adminként, nem bántam meg semmit. Ami a Nagy Adminlelépési Hadjáratot illeti, hadd mondjam el, hogy nem állt szándékomban megbántani senkit, ha mégis sikerült, elnézést kérek. Továbbá személyesen is megköszönöm még egyszer minden Adminnak a fáradhatatlan munkásságát, a támogatóknak a támogatást, és a játékosoknak a sok élményt.
Utlsó bejelentésként hadd mondjam el, hogy bár ez az oldal idõvel eltûnik majd, ugyanis egy évre volt kifizetve, ha bármi... tényleg bármi történik még a szervert illetõen, a Facebook csoportunkban értesítünk róla mindenkit, aki még nem csatlakozott, itt az alkalom. Például annyit el bírok képzelni, hogy ha állásom lesz egyszer, és stabil anyagi háttér, talán újrakezdhetünk mindent, bár nem ígérek semmit. Köszönöm a figyelmet. Ezennel búcsúzom.


Boti466: Én jól éreztem magam adminként, playerként. Mielõtt még kineveztek belegondoltam abba hogy abbahagyom, mert sok régi haver elment az OCról, és az újakat bõven nem kedveltem. Köszönöm az adminoknak hogy itt játszhattam és köszönöm a playereknek hogy amíg én is player voltam sok idõt eltölthettem ezen a szerveren.
Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
798,223 egyedi látogató