Szavazás

Nincs elérhető szavazás

Felhasználók

> Online vendégek: 2

> Online tagok: 0

> Regisztráltak: 13,512
> Legújabb tag: csilluska99

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2022.09.02. 19:37
a wl-re jelentkezésnél tudsz csatlakozni Mosoly

2022.09.02. 11:33
Visszatérő. Jelentkeznék Whitelistre.

2022.08.31. 20:18
Hello. Smile Jelentkeztem Whitelistre. Köszi.

2022.08.29. 18:59
Helló. Visszatérnék, jelentkeztem whitelistre. Köszönöm.

2022.07.18. 17:27
Hali. Jelentkeztem. :*

Archívum

-=Only-CraftV2 bejelentés=-Nyomtatás

TELJES FRISSITES IDŐPONTJA: Augusztus 1.

Sziasztok srácok,

Reméljük jól telik mindenkinek a nyári szünet és mindenki jól érzi magát.
A mai napon elkezdődött az Only-Craft 1.16-os frissítésre való átállása, viszont ez nem csak egy sima verzióváltás lesz. A vezetőséggel arra a döntésre jutottunk, hogy az alapjainál fogva reformáljuk át a szervert. Mint tudjátok, az évek alatt nem volt nagyon változás kis közösségünk működésében, ennek viszont most jött el az ideje. Az Only-Craft egy vérfrissítésen fog átmenni. Kérlek ne gondoljatok semmi drasztikusra, ugyan úgy meg fog maradni az eddig megszokott stílusa a szervernek, cserébe egy modernizált, a mostani normáknak megfelelő formában fogjuk ezt prezentálni.

Kérünk titeket legyetek türelemmel, nem kis fába vágtuk ezzel a fejszénket. A frissítéseket bejelentéseket a discordunkon találhatjátok meg:Kattints ide!!

További jó pihenést nektek és jó játékot,
Az Only-Craft vezetősége
#1 | iMpro - 2020. July 16. 23:15:48
Csak épp minden ősrégi jóhaver, régi tag stb nem kellene admin legyen, mert nincs konkurencia és nincs játékélmény. Egyik nap még egymással versenyzünk, másik nap már a versenytársból admin.. ez pont egyik létszámcsökkenés okozója. a játékosokban ott a verseny szellem,Arany kard és ez az egyik amiért sokan ezért játszanak/játszunk. Ezt tartsátok figyelembe!
Szabályok kellenének, hogy ha sikerült valamit nehezen előállitani, akkor az ne legyen piaci kudarc, azáltal, hogy egymás alá verik az árakat, és a végén pedig épphogy nem, vagy épphogy ingyen osztogatják a drága dolgokat. (Annó az encsis könyvekkel volt igy). Mindenre tudom, hogy nem lehet odafigyelni, de szerintem megérné elgondolkodni ezeken, csak hogy az embereket megtartsátok.FrownKõ kard
#2 | Richdom - 2020. July 17. 09:50:34
Hali! Nézz körül egy kicsit dc-n, hogy hogyan is haladunk a frissítésekkel, ahogy azokat nézed, láthatod, hogy gyökeresen szeretnénk változtatni mindenen, például sokkal nagyobb hangot fektetünk a játékosok általi kereskedelembe, több pénzszerzési lehetőség nyújtanánk emellett pedig (ugyanez nincs leírva még a frissítések között) várható, hogy erősebb mobok/ éjszakák jönnek majd el hozzátok, és ahogy írtad szeretnénk, hogy úgy érezzétek magatokat, hogy van miért fent lenni/versenyezni.

Az admin témára visszatérve, az adminokat nem csakúgy a semmiből választjuk, olyanokat választunk akikről úgy gondoljuk, hogy képesek a feladatuk elvégzésére. Illetve az adminoknak is van játékos felhasználója.
A moderátoroknak pedig semmivel sincs több előnyhöz juttató joga, hiszen ő csak a chatért felelős.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
747,288 egyedi látogató