Szavazás

Nincs elérhető szavazás

Felhasználók

> Online vendégek: 1

> Online tagok: 0

> Regisztráltak: 13,448
> Legújabb tag: Verenabiaks

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2021.10.31. 12:02
D4nte írtam neked kérlek nézd majd meg Smile

2021.10.23. 20:54
Voltam fennt a szerveren Sajnos mindenem szét van rongálva, illetve rabolva Sad Így a kedvem ahogy megjött, el is ment. Köszönöm

2021.09.15. 19:28
a szerver már 1.17.1-en fút bármely újon érkezett játékos olvassa ezt

2021.06.23. 02:01
A mai nap (szerda) 15:00 lesz elérhető újra a szerver, a meglévő map mellé, új map kerül, külön inventoryval, skillekkel, jobbal és economyval. A discordon többet is olvashatsz róla! Smile

2021.06.22. 16:48
Állítottatok valamit? Hétfö óta nem enged csatlakozni a serverre :/

Archívum

Vár vissza az -=Only-Craft=- 1.18-as frissítéssel és egyéb újdonságokkalNyomtatás

Mint tudhatod, az Only-Craft 2010-es indulása óta megállíthatatlanul üzemel. A szerver lényege változatlan marad, a fő hangsúly továbbra is a survival játékmódra helyeződik. Azonban ezt egy sokkal modernebb, a mai igényeknek megfelelő formában teszi. Rengeteg új játékmechanika kerül be a szerverbe, emellett az Only-Craft megindítja külföldi pályafutását is, így a magyar szerverrel párhuzamosan fog futni egy angol, illetve német szerver is (az angol szerver csúsztatva fog elstartolni, nem pontosan az 1.18-al egy időben). Továbbra is arra törekszünk, hogy minél több kikapcsolódási lehetőséget tudjanak találni a játékosaink, amivel el tudják magukat szórakoztatni. Természetesen ha csatlakozol hozzánk a verzió frissítés után ugyanazt a barátságos, összetartó és kedves játékos és admin közösséget fogod fent találni, mint eddig.

Egy bemutató a szerverről, amiben megtalálsz mindent, ami az Only-Craft maga. A kreatív építményeket, a szórakoztató eventeket és azt a játékosközösséget, amit már több mint tíz éve építünk.
Az alábbi linken találod meg a videót:
Szerver Bemutató

Ha nem szeretnél lemaradni a szerver frissítéseiről, vagy csak beszélgetni szeretnél a játékostársaiddal akkor bátran keresd fel az Only-Craft Discord szerverét. Itt feltehetsz kérdéseket a vezetőség tagjainak, beszélgethetsz a többiekkel, kereskedhetsz. Többet nem szeretnék elárulni, csak kattints a linkre és nézd meg magad, hogy milyen király is a mi kis közösségünk!
Itt tudsz minket elérni Discordon:
Discord meghívó

Reméljük, hogy ott leszel velünk akkor, amikor a szerverünk frissített változata útnak indul és velünk együtt élvezed mindazt, amit eddig felépítettünk közösen. Ennek az időpontja jelenleg:
December 10. (Péntek)

Továbbiakról a Discord szerverünkön, weboldalunkon fogunk tájékoztatni!
Vigyázzatok magatokra, és várunk sok szeretettel!
Az -=Only-Craft=- vezetősége

Elérhetőségeink:
Facebook oldalunk Facebook csoportunk Weboldalunk
Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
1,253,233 egyedi látogató