Na elérkezett az idõ, hogy eloszlassak pár tévhitet.

Elõször is pár szó a map restartokról:
Szóval mint tudjátok mostanában sajnos gyakran volt map restart, aminek senki nem örül, mivel eltûnik több napi munkája. Tehát NEM azért szoktunk új mapot kezdeni, mert úgy támad kedvünk, hanem mint tudjátok a játék még folyamatos fejlesztésben, javításban van. Ennek köszönhetõen bekerülnek új tartalmak a játékba, amit csak egy új mapon találhattok meg.
A másik dolog amiért nemrég új mapot kezdtünk egy szerverhiba volt, amitõl a fél map tele lett lávával, leégetve ezzel az összes fát, faházat. Sajnos a mapról nem volt biztonsági mentés, mivel nem gondoltuk volna, hogy ilyen bekövetkezhet. Azóta már minden nap készül biztonsági mentés minden mapról.

A másik tévhit a jelentkezés, felvétel körül kering.
Kis hazánkban mostanában kezd csak elterjedni eme csodás játék, ezért még nincs sok Magyar (fõleg nagylétszámú tört) szerver. Ezért mint látjátok rengetegen akarnak jelentkezni szerverünkre aminek nagyon örülünk, de sajnos van egy játékosszám, ami már elviselhetetlen laggot okoz a szerveren. Ezért havonta csak 2-3x van felvétel. És nem azért mert szemetek vagyunk és meg akarjuk tartani magunknak a slotokat.

Szóval mielõtt leszaroznád/fosoznád a szervert gondolj ezekre.
Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikeredett.
Ja és akinek nem inge ne vegye magára.

További kellemes játékot!