Üdv Emberek!
Úgy döntöttünk, hogy újraszervezünk pár dolgot a szerveren és alakítunk kicsit a rendszeren.
Elõször is letöröljük a whitelistet és 3 napig újrajelentkezés lesz a régieknek ezzel kiszûrjük azt a ~100 inaktív playert a whitelistrõl, majd mikor a 3 nap lejárt felveszünk új embereket is, míg a whitelist el nem ér egy bizonyos playerszámot(ez egyelõre 50 fõ, tehát ha 20 régi jelentkezik lesz 30 új). Erre nyitottunk egy új topicot, amit ide kattintva érhetsz el: katt.
Még egy új topik fog nyílni Ötletek névvel, melynek célja, hogy ti, playerek bekülditek ötleteiteket(konstruktív kritika/plugin ötletek),mi azokat mérlegeljük és meglátjuk megváltoztatjuk-e, vagy a pluginok esetében bekerül-e. A régi map marad, ám ha minden jól megy, lesz egy új map is, ahová/ahonnan a bejárás/kijárás csak admin segítségével lesz lehetséges. Ennek célja a régi playerek által már jól ismert "RPG falu" rendszer megteremtése lesz egy külön mapon, amellyel már sokszor kísérleteztem, de most hosszú távra tervezek.
RPG falu lényege:
Adott egy fallal körülvett város/falu, ahol pár hetente választásos alapon lesz egy vezetõ hûbérúr/polgármester, ­aki szedi az adókat és a boltban az árakat szabja ­-persze az adminok ellenõrzése alatt-. ­A lakókat különbözõ kasztokba fogjuk sorolni: ­bányász favágó vadász õr katona halász farmer(Bõvítés lehetséges).
A kasztok az általuk eladott nyersanyagokból fizetik majd az adót (ehhez valószínûleg nullázni kell majd a pénzt).Kasztokon belül lesznek rangok,­amiket pénzért a város vezetõjétõl lehet majd megvenni(­pl bányász->fõbányász).­Mindenki háza a rangnak megfelelõ lesz,­pl 1es ranggal csak 7x7-es ház lehet max 1 emelettel,­2essel már 10x10 két emelet,­3as 13x13 két emelet.
A kasztokon belül lesznek kötöttségek: Fát vágni csak a favágóknak szabad, bányászni a bányászoknak vadászni a vadászoknak és így tovább. A nyersanyagszerzés vagy a cserekereskedelemmel, vagy egy központi piacon történne(Amit fenn már említettem a vezetõs boltos dolognál). A szabályok betartását Admin felügyelné BB segítségével. Aki megszegi azt vagy kizárjuk, vagy elvesszük a rangját. Minden kaszt csak a saját kasztjának megfelelõ szerszámokat használhat.
Az RPG faluba csak admin segítségével lehet bekerülni és csak vele lehet kijönni. Ha rajtakapunk egy VIP-et,hogy kiteleportál, azt akár bannolhatjuk is. A bekerülés során minden itemét otthon kell hagynia, pénze/mcmmo skilljei törlésre kerülnek. MCMMO skilleket kasztnak megfelelõen kaptok alap 200-at.

--Ez a leírás nem végleges, még bõvülhet/változhat--

Üdv: Lee