Szavazás

Nincs elérhető szavazás

Felhasználók

> Online vendégek: 3

> Online tagok: 0

> Regisztráltak: 13,512
> Legújabb tag: csilluska99

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2022.09.02. 19:37
a wl-re jelentkezésnél tudsz csatlakozni Mosoly

2022.09.02. 11:33
Visszatérő. Jelentkeznék Whitelistre.

2022.08.31. 20:18
Hello. Smile Jelentkeztem Whitelistre. Köszi.

2022.08.29. 18:59
Helló. Visszatérnék, jelentkeztem whitelistre. Köszönöm.

2022.07.18. 17:27
Hali. Jelentkeztem. :*

Archívum

JavaslatokNyomtatás

Nos a szabályzatunk sok mindenre kiterjed, de mégis folyamatosan bõvítésre szorul, hiszen mindig újabb és újabb kérdéses szituációkkal találjuk magunkat szembe. A minap két dolog is szemet szúrt, mikor felmentem a szerverre:

- Mester váreventet rendezett, én pedig elkezdtem toborozni az embereket. Nem akarok nevet mondani, de miután megtudta az illetõ, hogy nem a kívánt csapatba kerül, kilépett, majd írt az egyik haverjának, hogy tegye õ is ezt. Na ilyen mostantól nem lesz. Szabályjavaslatom, hogy aki jelentkezett eventre, és aztán kilép, az 1 hét kizárást kapjon mindenféle eventbõl. Kivételt képezzen ez alól az olyan eset, amikor például szakad a net, vagy valami, de ilyenkor a playernek az event végéig offline kell lennie. Ha event vége elõtt visszatér, és nem folytatja a részvételt, az kizárás. Döntsétek el, hogy jöttök, vagy nem! Nekünk sem móka megrendezni egy eventet, és nem is azért csináljuk, hogy összejöjjön két 7 fõs csapat, aztán a vége 5 vs 2 legyen.

- Várevent alatt vettem észre, hogy az egyik játékos(itt sem mondok nevet) ki akarja tessékelni a szigetérõl a másik játékost. Ezzel nem lenne semmi baj, joga is lenne hozzá, DE! Ha azt a játékost õ, vagy a szigeten élõ másik játékos engedte oda, utána már NINCS JOGA elkergetni onnan, pláne, ha már épített is oda. Ha ilyenkor lebontatja a házat a másik player akarata ellenére, akkor a szabályzat menüpont rongálás szekciója érvényesül a tulajdonosra. Ha egy másik lakó vette fel a szigetre/városba a kitessékelni kívánt Playert, a tulajdonos azt a másik lakóval beszélje meg, ne a felvett playert büntesse. Ez után felmerült, hogy a telekért pénzt akar kérni. Ezt szíve joga megtenni, de ebben az esetben az illetõtõl visszamenõlegesen akart kérni(már kész volt a ház, és utólag találta ki a fizetést). Na ezt sem lehet! Ne játssza a politikust, ha az adminok sem vetemednek olyan aljas húzásra, hogy visszamenõlegesen módosítsanak szabályt, akkor egy playertõl pláne nem várja el az ember. Ez is tilos!
UI.: A csetben mikor a lakó/tulaj megengedi, hogy az illetõ odaköltözzön, az illetõ készítsen róla screenshotot, nehogy utána letagadja a tulaj.

NokedLee voltam, remélem a többi admin egyetért a javaslataimmal.
Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
747,545 egyedi látogató