Szavazás

Nincs elérhető szavazás

Felhasználók

> Online vendégek: 1

> Online tagok: 0

> Regisztráltak: 13,448
> Legújabb tag: Verenabiaks

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2021.10.31. 12:02
D4nte írtam neked kérlek nézd majd meg Smile

2021.10.23. 20:54
Voltam fennt a szerveren Sajnos mindenem szét van rongálva, illetve rabolva Sad Így a kedvem ahogy megjött, el is ment. Köszönöm

2021.09.15. 19:28
a szerver már 1.17.1-en fút bármely újon érkezett játékos olvassa ezt

2021.06.23. 02:01
A mai nap (szerda) 15:00 lesz elérhető újra a szerver, a meglévő map mellé, új map kerül, külön inventoryval, skillekkel, jobbal és economyval. A discordon többet is olvashatsz róla! Smile

2021.06.22. 16:48
Állítottatok valamit? Hétfö óta nem enged csatlakozni a serverre :/

Archívum

JavaslatokNyomtatás

Nos a szabályzatunk sok mindenre kiterjed, de mégis folyamatosan bõvítésre szorul, hiszen mindig újabb és újabb kérdéses szituációkkal találjuk magunkat szembe. A minap két dolog is szemet szúrt, mikor felmentem a szerverre:

- Mester váreventet rendezett, én pedig elkezdtem toborozni az embereket. Nem akarok nevet mondani, de miután megtudta az illetõ, hogy nem a kívánt csapatba kerül, kilépett, majd írt az egyik haverjának, hogy tegye õ is ezt. Na ilyen mostantól nem lesz. Szabályjavaslatom, hogy aki jelentkezett eventre, és aztán kilép, az 1 hét kizárást kapjon mindenféle eventbõl. Kivételt képezzen ez alól az olyan eset, amikor például szakad a net, vagy valami, de ilyenkor a playernek az event végéig offline kell lennie. Ha event vége elõtt visszatér, és nem folytatja a részvételt, az kizárás. Döntsétek el, hogy jöttök, vagy nem! Nekünk sem móka megrendezni egy eventet, és nem is azért csináljuk, hogy összejöjjön két 7 fõs csapat, aztán a vége 5 vs 2 legyen.

- Várevent alatt vettem észre, hogy az egyik játékos(itt sem mondok nevet) ki akarja tessékelni a szigetérõl a másik játékost. Ezzel nem lenne semmi baj, joga is lenne hozzá, DE! Ha azt a játékost õ, vagy a szigeten élõ másik játékos engedte oda, utána már NINCS JOGA elkergetni onnan, pláne, ha már épített is oda. Ha ilyenkor lebontatja a házat a másik player akarata ellenére, akkor a szabályzat menüpont rongálás szekciója érvényesül a tulajdonosra. Ha egy másik lakó vette fel a szigetre/városba a kitessékelni kívánt Playert, a tulajdonos azt a másik lakóval beszélje meg, ne a felvett playert büntesse. Ez után felmerült, hogy a telekért pénzt akar kérni. Ezt szíve joga megtenni, de ebben az esetben az illetõtõl visszamenõlegesen akart kérni(már kész volt a ház, és utólag találta ki a fizetést). Na ezt sem lehet! Ne játssza a politikust, ha az adminok sem vetemednek olyan aljas húzásra, hogy visszamenõlegesen módosítsanak szabályt, akkor egy playertõl pláne nem várja el az ember. Ez is tilos!
UI.: A csetben mikor a lakó/tulaj megengedi, hogy az illetõ odaköltözzön, az illetõ készítsen róla screenshotot, nehogy utána letagadja a tulaj.

NokedLee voltam, remélem a többi admin egyetért a javaslataimmal.
Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
1,253,289 egyedi látogató